');
Ripnes & Rydland AS
Lukk
Handlekurven er tom

Subtotal: 0,-

Vi har energiløsninger for alle behov!

Om oss

Ripnes & Rydland AS er stiftet 14.08.2022.  

Vi holder til i idylliske Malvik utenfor Trondheim. 

Hos oss finner du et bredt utvalg av kjente merkevarer til konkurransedyktige priser. Våre produkter er alltid kvalitetsikret under nordiske forhold. 

Ripnes & Rydland AS skal tilby alternative løsninger for energi. Virksomheten har fokus på å skaffe riktige løsninger for hver enkelt kunde sitt behov. Vi fører kun kvalitetsprodukter, og tilstreber hele tiden å gjøre energitilgangen for forbrukeren rimeligere og sikrere. Vår produktlinje skal bestå av et bredt utvalg av aggregater i forskjellige størrelser. Vi skal også satse stort på grønn energi, og tilby løsninger som sikrer energiens stabilitet og tilgjengelighet. Dette gjør vi blant annet ved å selge solcellepaneler og vindmøller som vi knytter opp mot batteribanker. 

Vi har bred erfaring innenfor bil og vedlikehold som er noe vi også satser stort på. Gjennom tidligere erfaringer har vi bygd opp et høyt kunnskapsnivå på bilrelaterte produkter slik som bilpleie og ekstralys. Vi vil alltid kunne hjelpe kunden med å velge rette produkter til sin bil. Vi er til for kundene, og uten dem er vi ingenting.

Våre løsninger vil også tilrettelegges for grossist- og importørsalg.

 

 

Tomas A. Rydland

 

Daglig leder

   

Rudi B. B. Ripnes

Tlf: 46 83 14 46

Styrets leder

 

Trykk Enter for å søke eller Esc for å lukke